POPA MONICA, MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU – CLINICA NEUROBRAIN SIBIU

 

 

Cu bucurie anunțăm începutul colaborării cu dna dr. Popa Monica, medic specialist psihiatrie. Având competenta în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor psihiatrice, doamna doctor va acorda consultații de specialitate în clinica noastra, în sistem privat.

Echipa de Neurologie si Psihiatrie din cadrul Clinicii Neurobrain Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu o abordare multidisciplinară, ce îmbină experiența, cu entuziasmul și nevoia de cunoaștere. Astfel, oferim consultații de specialitate neurologie, psihiatrie și evaluare psihologică, pacienților cu dizabilități după un accident vascular cerebral, pacienților cu demență vasculară și degenerativă, pacienților cu neuropatii periferice invalidante.  Medicii noștrii vă pot elibera inclusiv referat medical pentru Comisia de handicap.

Sănătatea mintală constituie un element esențial al sănătății individuale, reprezentând nu doar absența bolii, dar și capacitatea individului de a-și exercita abilitățile, de a face față stresului normal al vieții, de a se integra în plan atât familial cât și social și profesional, de a interacționa și de a-și aduce contribuția în comunitatea în care se află.

Identificarea timpurie a tulburărilor mentale precum și instituirea măsurilor terapeutice precoce pot avea ca rezultat îmbunătățirea globală a calității vieții.

Dr. Popa Monica - Medic Specialist Psihiatrie